Gardena smart Öntözőkomputer

Gardena smart Öntözőkomputer

61.190Ft

Megbízható öntözés

A smart öntözőkomputer megbízhatóan irányítja a növények öntözését a mindennapokban, még a távollétedben is. A bevált szelep-technológia erősen kapcsolja össze a smart öntözőkomputert, a vízcsatlakozást és a csatlakozóeszközöket.

Minden rendben

Az iOS-re, Androidra letölthető és online is használható ingyenes GARDENA smart app-pel a kerted irányítása szó szerint a kezedben van, akármerre jársz. A készüléked képernyőjén kényelmesen és igényeid szerint megjelenítheted a kerti munkálatokhoz kapcsolódó fontos adatokat és elvégezheted a beállításokat.

Fagyriasztás

A beépített hőérzékelőnek köszönhetően a smart öntözőkomputer automatikusan riasztást küld a GARDENA smart app részére mielőtt még túlságosan lecsökkenne a hőmérséklet. Itt az ideje leengedni az öntözőrendszert és fagymentes tárolóhelyre vinni.

Biztonságos kapcsolódás

Az erős antennák garantálják a vezetékmentes kapcsolatot a GARDENA smart átjáróval még nagy kertekben is, így a mérési adatok biztosan eljutnak a GARDENA smart app-hez.

Közvetlen irányítás

Elég mindössze egy gombnyomás a smart öntözőkomputeren, és az eszközön található LED-eken keresztül megkapod az áttekintő adatokat a jelerősségről, az akkumulátor töltöttségéről, és az aktív öntözési állapotokról. Ha azonnal vízre van szükség, az öntözést meg lehet kezdeni a gomb ismételt megnyomásával.

Öntözőkomputer:

Energia ellátás: 3 x AA 1,5 V alkáli elem (LR6, nincs a csomagban)

Üzemi nyomás min.: 0.5 bar

Üzemi nyomás max.: 12 bar

Vezeték: 26,5 mm (G3/3), 33,3 mm (G1)

Öntözési ciklus / nap: 6

Öntözés időtartama ettől: 0 h 1 min – 10 h 00 min

Öntözés gyakorisága:legfeljebb 6 öntözés naponta, a hétköznapok kiválasztása

Időjárás-érzékelő

Energia ellátás: 3 x AA 1,5 V alkáli elem (LR6, nincs a csomagban)

Készleten (1-3 munkanap feldolgozás)

SKU: 19031-20 Kategória:

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Gardena smart Öntözőkomputer”

Írj véleményt a termékről!

0

TETŐ

X