Logitech Egér – MX Anywhere 3 (Vezeték nélküli, USB, Lézer, Grafitszürke)

Logitech Egér – MX Anywhere 3 (Vezeték nélküli, USB, Lézer, Grafitszürke)

26.000Ft

Garancia : 24 hónap

Csak 5 maradt készleten

SKU: EGELOGMXANYWHERE3 Kategória:

Tulajdonságok:Itt, ott, bárhol.
Az MX Anywhere 3 elképesztő sokoldalúságot nyújt figyelemre méltó teljesítmény mellett. A kis méretű egeret út közbeni munkához szántuk – otthoni irodától kávézóig vagy akár repülőtéri váróteremig.

Az újra feltalált görgetőkerék.
A MagSpeed elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy leálljon egy képponton, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgessen. Ó, és szinte teljesen hangtalan.   A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan érzékelhető, és olyan dinamikus tehetetlenséget nyújt, amely érezhető, de nem hallható.Bármilyen felületen használható, még üvegen is.
Az MX Anywhere 3 gyakorlatilag minden felületen képes mozgatni a kurzort, még üvegen is, ha az legalább 4 mm vastag. Ennélfogva problémamentesen tud dolgozni íróasztalnál, kedvenc kávéházában vagy akár egy fotelben ülve is.

Gyorstöltés munka közben.
Az MX Master 3 akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel – és egyetlen perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható. (Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.) Töltéshez használja munka közben a mellékelt USB-C töltőkábelt.

Korszerű külső, minőségi anyagok.
Az MX Anywhere 3 jobban érezhető és szebb, mint valaha. Az elegáns kivitelnek része egy forgácsolt acél görgetőkerék és a kellemes fogású oldalsó szilikonmarkolatok a kiváló tapintás kedvéért. 3 különböző színben kapható, hogy kiválaszthassa, melyik illik legjobban hordozható számítógépéhez és egyedi stílusához.

Az alkalmazásspecifikus testreszabásoknak köszönhetően gyorsabban dolgozhat.
Az MX Master 3 szinte minden használt alkalmazásban teljes mértékben testreszabható, és az előre definiált alkalmazásspecifikus profilokkal gyorsabban dolgozhat (A macOS és Windows rendszerhez elérhető Logitech Options szoftver szükséges hozzá) az Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome™, Safari, Zoom®, Microsoft Teams®, Word®, Excel® és PowerPoint® alkalmazásban.

Többkészülékes, több operációs rendszerre.
Csatlakoztassa akár három készülékhez, és váltson közöttük egyetlen gombra koppintva. Az MX Anywhere 3 használható a Windows®, macOS, iPadOS, Chrome OS™ és Linux® operációs rendszerrel. (Az érzékelő, a görgetőkerekek és a gombok ChromeOS operációs rendszerben és a népszerűbb Linux-változatokban további illesztőprogramok telepítése nélkül használhatók.)

Videóhívásokra készen áll.
A Microsoft Teams és a Zoom előre megadott beállításaival gyerekjáték az értekezletek tartása. Az MX Anywhere 3 bal oldalán lévő két gombbal azonnal elnémíthatja és elindíthatja vagy leállíthatja a videót.

Több számítógép, egyetlen MX Anywhere 3.
A Flow-kompatibilis MX Anywhere 3 egérrel gördülékenyen vezérelhet több számítógépet, ha a kurzort egyszerűen a képernyő szélére húzza. Az MX Anywhere 3 Önnel együtt vált még Windows és macOS operációs rendszerek között is.  Egyszerűen vihet át szöveget, képeket és fájlokat egyik számítógépről a másikra – csak másolja a vágólapra az egyik gépen, és illessze be a másikon.

 • Érzékelőtechnológia: nagy pontosságú Darkfield
 • Névleges felbontás: 1000 dpi
 • DPI (legkisebb és legnagyobb felbontás): 200-4000–50 dpi (50 dpi-s lépésekkel állítható)
 • 6 gomb (jobb-bal kattintás, előre/vissza, a görgetőkerék üzemmódváltója, kattintás középső gombbal)
 • Görgetőkerék automatikus váltással
 • Vízszintes görgetés: az oldalsó gombot lenyomva tartva a görgetőkerék forgatása közben
 • Vezeték nélküli hatótávolság: kb. 10 m
 • Akkumulátor: újratölthető Li-Po (500 mAh-s) akkumulátor
 • Üzemidő: akár 70 nap egyetlen teljes feltöltéssel (Egy perc gyorstöltés három teljes órai használatot tesz lehetővé)
 • Egér mérete (ma x szé x mé): 34,4 mm x 65 mm x 100,5 mm
 • Tömege: 99 g
 • USB-vevőegység mérete (ma x szé): 18,4 mm x 14,4 mm
 • Tömege: 2 g
 • A csomag tartalma: Egér, USB-vevőegység, Kábel újratöltéshez (USB-C – USB-A), Felhasználói útmutató

 

      

További információ

Tömeg 0,5 kg

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Logitech Egér – MX Anywhere 3 (Vezeték nélküli, USB, Lézer, Grafitszürke)”

0

TETŐ

X