Remootio 3.0 Dual Univerzális USB, okosotthon Wi-Fis, Bluetoothos kapunyitó 20 kulcsos+vendégkulcsok

Remootio 3.0 Dual Univerzális USB, okosotthon Wi-Fis, Bluetoothos kapunyitó 20 kulcsos+vendégkulcsok

39.990Ft

Termék adatok
Csatlakozás típusa
Vezeték nélküli
Szín
Fehér
Gyártó
REMOOTIO
Termék Súlya Nettó
60
Termék Magasság
20
Termék Szélesség
54
Súly (Kg)
0.06
Anyaga
műanyag
Termék Súlya Bruttó
120

Érdeklődjön!

SKU: RE-7770219-3.0 Kategóriák: ,

Bemutató videó:

Telepítési útmutató:

Az első Wi-Fi-vel és Bluetooth-szal ellátott okos kaputávirányító, mellyel bárhonnan irányíthatja, valamint ellenőrizheti, hogy nem felejtette-e nyitva kert- és garázskapuit.

A Remootio-ba épített Bluetooth chipnek köszönhetően kapuit akkor is irányíthatja, ha a Wi-Fi kapcsolat nem elérhető a kapu közelében vagy ha éppen nincs internetszolgáltatás.

A Remootio-hoz Wi-Fi-n keresztül is kapcsolódhat, így az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül irányíthatja kapuit, valamint lekérdezheti állapotukat (nyitott/zárt). Ebben a módban semmilyen adat nem megy keresztül az interneten. A Remootio-t az internetre csatlakoztatva a világon bárhonnan irányíthatja és lekérdezheti kapui állapotát.

Kompatibilis Amazon Alexa, Siri és Google Home okosotthon, okostelefon rendszerekkel, így hangvezérléssel nyithatja, csukhatja, illetve kérdezheti le kapui állapotát. Amennyiben a Remootio-t Google Home vagy Amazon Alexa rendszerrel szeretné használni, kérjük válassza a szenzoros változatot és telepítse az érzékelőt, hogy az okosotthoni rendszerek megfelelően működjenek a Remootioval. Könnyedén megoszthat virtuális kulcsokat családjával, barátaival vagy éppen Airbnb vendégeivel QR kódként vagy egy link elküldésével (E-mailben, WhatsApp-on vagy bármilyen csevegő programban).

A Remootio vendégkulcsa korlátlan számú emberrel osztható meg és egyben lehet kezelni a vendégek hozzáférési jogait, míg a 20 egyéni kulcs tulajdonosának hozzáférését egyesével állíthatjuk egy könnyen átlátható táblázatból.

A Remootio értesítéseket tud küldeni, ha az Ön által kiválasztott kulcstulajdonosok (például gyermekei vagy éppen a kertész) kinyitották vagy becsukták a kaput. A megosztott kulcsok bármikor visszavonhatók, illetve a hozzáférést lehet korlátozni a hozzáférés módja szerint is (Bluetooth, Wi-Fi, Internet).
A Remootioval lehetőség nyílik a kapuk közeledés hatására történő automatikus nyitására, amennyiben ezt a funkciót bekapcsolja a Remootio applikációban. (Az automatikus nyitás az iBeacon, illetve Geolocation technológiákat ötvözi, hogy minél tökéletesebbe felismerje, hogy mikor kell kinyitni a kaput).
Az applikációból bármikor könnyedén ellenőrizheti, hogy nyitva maradt-e a kapu. (A funkció használatához a Remootio szenzor telepítése szükséges).

Annak érdekében, hogy a Remootio-t minél több ember számára elérhetővé és használhatóvá tegyük, az applikáció több nyelven elérhető. Magyar, Angol, Német stb.

Vélemények

Nincsenek még vélemények.

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről “Remootio 3.0 Dual Univerzális USB, okosotthon Wi-Fis, Bluetoothos kapunyitó 20 kulcsos+vendégkulcsok”

0

TETŐ

X