Sonoff TRVZBR Zigbee termosztatikus okos radiátorszelep

Sonoff TRVZBR Zigbee termosztatikus okos radiátorszelep

10.750Ft

Garancia : 12 hónap

Készleten

SKU: SON-TER-TRV-ZB Kategóriák: , Brand:

A Sonoff TRV egy Zigbee 3.0 protokollon kommunikáló termosztatikus radiátorszelep. A régi szelepvezérlõt kevesebb mint 5 perc alatt kicserélheted a Sonoff új okos szelepvezérlõjére. Az eszköz 3 db AA elemmel mûködik, a szelepvezérlõn vagy az applikációban is bármikor beállíthatod a kívánt hõmérsékletet, vagy idõzítheted az értékek automatikus változását. Rendelkezik továbbá gyerekzárral, és ablaknyitás detektálással és mért hõmérséklet elõzményekkel is. Segítségével hatékony fûtésirányítási rendszert hozhatsz létre, és optimalizálhatod az energiaszámládat.Vezéreld a fûtési zónáidat otthonodtól távolAz eWeLink applikáció segítségével barhonnan átállíthatod a radiátorok célhõmérsékletét, így a megszokottól eltérõ napirendhez is bármikor hozzá igazíthatod otthonod hõmérsékletét.Fûtési költség optimalizálásAz alacsonyabb fûtésszámla érdekében érdemes csak ott fûteni, ahol szükséges. A termosztatikus radiátorszelep vezérlõk ebben nagy segítséget tudnak nyújrani, mivel automatikusan át tudják állítani a célhõmérsékletet, így nincs többé komfort szinten felejtett helység. Hõmérséklet elõzményekAz eWeLink applikációban vissza nézheted a radiátorszelep vezérlõk segítségével mért hõmérséklet adatokat.Gyerekzár funkcióAz eWeLink applikációban személyre szabhatók a termosztatikus radiátorszelep vezérlõ beállításai. Ha gyermekek is vannak otthonodban, érdemes az eszközön bekapcsolni a gyerekzárat. Így ha eltekerik a manuális hõmérséklet szabályzó gyûrût, vagy megnyomják a gombot, nem állítódik el a termosztát a kívánt értékrõl.Ablaknyitás detektálásHa a termosztát hirtelen lehülést érzékel, és be van kapcsolva az ablaknyitás detektálás funkció, akkor elzárja a szelepet, hogy feleslegesen ne pazaroljuk az energiát.Sonoff TRV terméktulajdonságok:

Zigbee-n keresztül vezérelhetõ –  a Sonoff TRV a Sonoff Zigbee bridge pro vagy Sonoff NSPanel Pro-hoz tud csatlakozni.
Hosszú elem-élettartam – Bár az elemeknek motorosan is kell vezérelniük, a Zigbee 3.0 energiahatékony mûködésének köszönhetõen egy elemszettel (3xAA) elemcsere nélkül mûködik a fûtésszezon alatt. 

Pontos hõmérséklet-szabályozás – Legyen tájékozott radiátorai hõmérsékletérõl, bárhol is legyen!
Széles spektrumban állítható hõmérséklet – Beállíthatod a szobahõmérsékletet 5°C és 30°C között bárhova.Egyéni idõzítések – Állíts be menetrendet a napirended alapján, és gondoskodj arról, hogy mindig egy kellemes hõmérsékletû házba térj haza.Elemcsere:Az elemeket könnyen és gyorsan cserélheti.Sonoff TRV radiátor szelep adapter táblázat 

További információ

Tömeg 0,267 kg
Méretek 9,5 × 5,94 × 9,5 cm
0

TETŐ

X