Aqara U200 Smart Lock utólag felszerelhetõ zárbetét, Matter kompatibilis, fekete

Aqara U200 Smart Lock utólag felszerelhetõ zárbetét, Matter kompatibilis, fekete

108.270Ft

Garancia : 12 hónap

Készleten

SKU: AQA-LOC-U200-B Kategória: Brand:

Az Aqara U200 Smart Lock egy okos zár-szett, mely egy kültéri és egy beltéri egységbõl áll (illetve ezek szerelvényeibõl). A két egység vezeték nélkül kommunikál egymással. A hengerzárat forgató beltéri egységet a védett tér oldalán kell felszerelni, a keypad-et pedig az ajtón kívülre.
Az U200 retrofit megoldás, azaz utólagosan beépíthetõ kialakítással rendelkezik, amely lehetõvé teszi a problémamentes beszerelést a meglévõ ajtókra – anélkül, hogy jelentõs módosításra vagy felújításra lenne szükség. A legtöbb európai és észak-amerikai ajtóval kompatibilis, például európai hengerek számos tipusával kompatibilis.
Az U200 a modern kulcs nélküli életmódot kívánja elhozni a lakástulajdonosok és bérlõk széles körének, miközben megõrzi a hagyományos kulcsok használatának lehetõségét. A felhasználók élvezhetik az egyszerû hozzáférést-megosztást, a távoli hozzáférés-vezérlést és a valós idejû zárolási állapotfrissítéseket a nagyobb kényelem és biztonság érdekében. Az Aqara U200 modern mûszaki megoldásokat alkalmaz, amelyek számos biztonságos hozzáférési lehetõséget biztosítanak a felhasználóknak. Az ajtó nyitása így megvalósulhat ujjnyomatoktól akár (50 minta), az egyszeri és ismétlõdõ PIN-kódoktól, a mobilalkalmazásokon keresztüli távoli vagy helyi hozzáféréstõl, a hangsegéd-parancsoktól, vagy az Aqara NFC-kártyákig.
Az Aqara azon is dolgozik, hogy hozzáadja a HomeKey támogatást az U200 zárhoz, amely majd lehetõvé teheti az iOS-felhasználók számára, hogy egyszerûen eszköz érintéssel a kompatibilis iPhone-t és az Apple Watch termékekkel nyissák az ajtót.
Az U200 az egyik elsõ Matter-kompatibilis zár, így jövõálló választás lehet a felhasználók számára. A keypad (kültéri egység) mûködtethetõ 4 db AAA elemmel, vagy 12-24V AC vagy DC fix megtáplálással. A beltéri egység egy LI-Ion akkumulátorral mûködik, amit a lepattintható díszburkolat alatt USB Type-C csatlakozással újratölthetõ. Az energiahatékony Thread protokollnak köszönhetõen az U200 zár akár 6 hónapos akkumulátor üzemidõt (napi 8 ujjlenyomat-/NFC-feloldási és zárolási ciklus esetén) is kínál az egyes töltések közöt. Ezenkívül a vezeték nélküli billentyûzet IPX5 besorolással büszkélkedhet, és ellenáll a szélsõséges melegnek és hidegnek (-18? – 66?), így széles alkalmazási lehetõséget biztosít.

Az otthon szerves részeként az U200 okos zár hatékonyan együttmûködik más okosotthon kiegészítõkkel, lehetõvé téve a felhasználók számára, hogy teljesen automatizált és személyre szabott okosotthon élményt hozzanak létre. Például az Aqara app riasztási funkcióival kiegészítve interrakciók hozhatók létre, amikor az U200-at egy családtag kinyitja, vagy aktiválja a beltéri kamerát és a video-ajtócsengõt, miután egymást követõ sikertelen ajtónyitási kísérletek zajlottak.Az U200 Bluetooth vagy az Aqara Hub M3 segítségével párosítható az Aqara Home alkalmazással. A harmadik féltõl származó, Matter-kompatibilis platformokkal (pl. Amazon Alexa, Apple Home, Google Home, Samsung SmartThings, Home Assistant) való kompatibilitás várhatóan hullámokban fog megjelenni.
A HomeKey feloldási támogatás jelenleg fejlesztés alatt áll, és várhatóan egy késõbbi OTA-frissítéssel válik elérhetõvé, miután a zár bizonyos tanúsítványt kapott.
A 6 hónapos akkumulátor-élettartam napi 8 ujjlenyomat-/NFC-feloldási és zárolási cikluson alapul.
Terméktulajdonságok:

Kültéri egység elemes (4 x AAA)/ fix tápláls (12V-24V AC/DC) lehetõsége
Kültéri egység IPX5 besorolás
Beltéri egység akkumulátoros (Li-Ion) megtáplálás (USB Type-C töltõ)
Beltéri egység becsült akkumulátor üzemidõ 6 hónap
Bluetooth párosítás okostelefon vagy Aqara Hub M3 segítségével
Kommunikációs protokollok: Thread, Bluetooth, NFC
Nyitás számkombinációval, ujjnyomattal, okostelefonnal (Bluetooth), hangasszisztensek segítségével vagy Aqara NFC kártyával
Mûködési hõmérséklet: -18? – 66?
Leírás, csavarok adapterek és konzolok a csomagban.
Model: EL-D02D

További információ

Tömeg 1,13 kg
Méretek 15,2 × 6,3 × 15,2 cm
0

TETŐ

X