eWeLink kompatibilis kültéri kamera (R3) (1920×1080 px FullHD, IR)

eWeLink kompatibilis kültéri kamera (R3) (1920×1080 px FullHD, IR)

20.110Ft

Garancia : 12 hónap

Készleten

SKU: NON-KAM-OD3 Kategóriák: , Brand:

Ez a 3. generációs, Sonoff/eWeLink-kompatibilis kültéri kamera egy FullHD, azaz 1920x1080px felbontású kültéri kamera, fehér mûanyag tokban, IP66 vízállósággal. A Sonoff és a SmartWise okoseszközöket vezérlõ eWeLink app-ban a vezérelt Sonoff/SmartWise eszköz (pl. garázskapu, kertkapu stb.) megfigyelésére és kültéri megfigyelésre is használhatjuk.
A beépített max. 10 méteres hatósugarú IR (infrared), azaz infravörös érzékelõnek köszönhetõen éjjel, teljes sötétben is mûködik, és szépen kirajzolódnak az infra megvilágításban a tárgyak fekete-fehérben.
A kamera aktuális képe az eWeLink app-ban a kamera eszköznél is megtekinthetõ, valamint egy eWeLink app-hoz párosított okoseszközhöz is hozzáadható, hogy KI / BE kapcsoló (és egyéb vezérlõ gombok) felett is megjelenjen.
A kamera élõ képe a telefonra az eWeLink app-ba P2P (azaz közvetlen) adatkapcsolattal érkezik, nem a felhõn át. Két féle üzemmód választható az app-ban az élõ videóhoz (a rendelkezésre álló sávszélesség függvényében):

HD felbontás: 10 FPS, 1920*1080px
SD felbontás: 10 FPS, 640*360px

 
Ez a típus már nem csak dual WiFi -képes, hanem vezetékes hálózat (LAN) vezeték (RJ-45) fogadására is alkalmas!
A kamerába max 128 GB kapacitású SD kártya is elhelyezhetõ (nem tartozék). Az eWeLink app lehetõvé teszi azt is, hogy a pillanatnyi kameraképrõl a telefonunkra képernyõfotót vagy videót rögzítsünk. Ez a telefonunkra kerül, nem az SD kártyára. A telefon elfordítása esetén a kamera képe teljes képernyõn is nézhetõ.
Mindazonáltal ez nem egy biztonsági kamera, hanem egy speciális eWeLink app kompatibilis kültéri webkamera, elsõsorban tárgyak és terület megfigyelésére.
A kamerához a falra szereléshez szükséges egy masszív mûanyag fali tartó is jár, mellyel az oldalfalra szerelhetõ.
A készülék legújabb R3 verziója is a fali tartóba épített praktikus táppal érkezik, ebbe kell bekötni a 230V-os csatlakozót, mely nem a termék része!
A kamera eWeLink app-pal való párosítása az R3 verziónál minden korábbinál egyszerûbb, egy QR kód segítségével történik.

További információ

Tömeg 0,74 kg
Méretek 8,0 × 8,0 × 8,0 cm
0

TETŐ

X