Shelly Wall Display Wi-Fi+Bluetooth villanykapcsoló + színes érintõképernyõs vezérlõpanel (fekete)

Shelly Wall Display Wi-Fi+Bluetooth villanykapcsoló + színes érintõképernyõs vezérlõpanel (fekete)

52.370Ft

Garancia : 12 hónap

Készleten

SKU: ALL-KAP-WDB Kategóriák: , Brand:

Okos Wi-Fi-s vezérlõpanel színes kijelzõvel és 5A teljesítményû beépített villanykapcsolóval – fekete elõlappal

A Shelly Wall Display egy intuitív 4″-os fali kijelzõ, amely egyszerû, központosított vezérlést és felügyeletet biztosít az összes Shelly eszközödhöz.
Minimalista megjelenésével, kifinomult dizájnjával és rendkívül jól testreszabható kezdõképernyõjével a Shelly Wall Display nem csak a tökéletesen illeszkedik a belsõ térbe, hanem elképesztõ okos funkciókat is kínál. Cseréld le a hagyományos villanykapcsolót 10 perc alatt, és irányítsd az összes Shelly eszközt egyetlen érintéssel a Wall Display-rõl.

 

Váltsd le a hagyományos villanykapcsolót 10 perc alatt, és irányítsd az összes Shelly eszközt egyetlen érintéssel.

Beépített 5A / 230V AC relé például világítás kapcsolásához
Fontos: nullvezetékre van szükség a mûködéséhez!
Wi-Fi és Bluetooth protokoll támogatás
Beépített érzékelõk a hõmérséklet, páratartalom és LUX (fényerõsség / fényintenzitás) mérésére
Egy kiválasztott helyiségben lévõ összes eszköz energiafogyasztásának felügyelete
Jelenetek és idõzítések létrehozása
Szobatermosztátként is mûködhet (hamarosan, firmware frissítés után)
Egyszerû navigáció és testreszabható kezdõképernyõ és fényerõ

AZ ÖSSZES ESZKÖZ VEZÉRLÉSE ÉS FELÜGYELETE EGY HELYRÕL

A Shelly Wall Display a Shelly központi vezérlõpanelje, amely minden eddiginél jobb intelligens otthoni élményt nyújt. Csatlakoztassa a Shelly Cloud fiókjához, és könnyedén vezérelheti és felügyelheti a többi Shelly eszközt. Mostantól könnyedén be- és kikapcsolhatja eszközeit egy egyszerû érintéssel, és egy pillantással nyomon követheti a hõmérsékletet, a páratartalmat és az energiafogyasztást. A Shelly Wall Display beépített 5 A-os relével rendelkezik, amelynek mûködtetése gyerekjáték; két ujjal történõ gyors érintéssel be- vagy kikapcsolhatja anélkül, hogy rá kellene néznie.

Kijelzõ 4 hüvelykes, kiváló minõségû, színes érintõképernyõs kijelzõvel
Egyszerû navigáció balra/jobbra csúsztatással
Innovatív ON/OFF érintésvezérlés
Érintsd meg a kijelzõt egynél több ujjal a kapcsoló ki/bekapcsolásához
Shelly Smart Control ?pp
Jelenetvezérlés és ütemezés
Integrált relé a világítás vezérléséhez
Beépített érzékelõk a hõmérséklethez, páratartalomhoz és megvilágításhoz
Szobahõmérséklet
Bluetooth átjáró
Az összes csatlakoztatott eszköz energiafogyasztásának felügyelete

OKOSTERMOSZTÁT 

A Shelly fali kijelzõ helyettesítheti meglévõ termosztátjait, és könnyen kezelhetõ felületet kínál a fûtés vagy hûtés egyszerû felügyeletéhez, kezeléséhez és optimalizálásához.
Ezenkívül külsõ hõmérséklet-érzékelõt is használhatsz a pontosabb leolvasás érdekében nagyobb terekben. Az 5A-nál nagyobb terhelések esetén kontaktor használható a nagyobb készülékek vezérléséhez.

TERMÉKJELLEMZÕK

Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat – Csatlakoztasd az eszközt a helyi Wi-Fi hálózathoz. Nincs szükség HUB-ra! Gyors párosítás Bluetooth-on keresztül, és használhatod az eszközt Bluetooth átjáróként is.
Beépített villanykapcsoló – egy 5A (230V) villanykapcsolóval is be van építve a panelbe, mellyel világítást vagy más elektromos eszközt vezérelhetsz.
Beépített érzékelõk – Beépített hõmérséklet-, páratartalom- és fényintenzitás-érzékelõ a felügyelethez távolról való felügyelethez és automatizáláshoz is.
Teljesítményfigyelés – A kiválasztott helyiségben lévõ összes teljesítménymérõ eszközrõl adatokat gyûjt össze és jelez ki. (Azaz nem méri a fogyasztást önmagában, csak a többi eszközrõl mutatja azt).
Termosztát (hamarosan) – Az eszközrõl (hamarosan) kezelheted a fûtési vagy hûtési beállításokat is, érkezik bele Termosztát funkcionalitás is.
Egyszerû navigáció – eszközök vezérlése egyetlen érintéssel, görgetés a különbözõ menükben, és
Személyre szabható kezdõképernyõ – Állítsd be a kezdõképernyõt úgy, ahogyan szeretnéd. Rendezd el és szabd testre az elrendezést könnyedén, hogy akár 6 olyan eszközt is megjeleníthess, amelyek a legfontosabbak a számodra.
Mindent egy helyrõl: Egy helyrõl, egy érintéssel vezérelheted a Shelly eszközeidet, ellenõrizheted a páratartalmat és a hõmérsékletet, és egyetlen pillantással megtudhatod a szoba aktuális energiafogyasztását.
Gyors vezérlõközpont: Ide gyûjtheted a kedvenc Az Ön által kiválasztott kedvencek – Ezen a külön erre a célra kialakított helyen korlátlan gyûjteményt hozhat létre a leggyakrabban használt készülékekbõl, csoportokból és jelenetekbõl, és így könnyen elérhetõvé teszi õket.
Eszközök lap (szobaspecifikus) – A Shelly Wall Display Eszközök lapján keresztül azonnal hozzáférhetsz az összes eszközödhöz, ami a szobában van.
Csoportok lap (szobaspecifikus) – Egyszerûsítsd a vezérlést a meglévõ csoportok gyors kezelésével.
Jelenetek lap (szobaspecifikus) – Alakítsd át a teret egy pillanat alatt! Vezérelj egyszerre több okoseszközt egy mozdulattal jelenetek segítségével!

BEKÖTÉS

További információ

Tömeg 0,27 kg
Méretek 3,0 × 8,5 × 3,0 cm
0

TETŐ

X