SmartWise 5V-32V két áramkörös WiFi-s, Sonoff kompatibilis, távvezérelhetõ okos kapcsoló relé, kontakt kapcsolással és impulzus kapcsolási üzemmóddal

SmartWise 5V-32V két áramkörös WiFi-s, Sonoff kompatibilis, távvezérelhetõ okos kapcsoló relé, kontakt kapcsolással és impulzus kapcsolási üzemmóddal

6.880Ft

12 hónap

Készleten

A SmartWise 2 csatornás okoskapcsoló reléje ideális megoldás kertkapu, garázskapu, kapunyitók vagy más elektromos eszközökbe vagy áramkörökbe építve azok távoli vezérlésére. Az okosvillamossági eszköz kompatibilis a Sonoff termékeket is vezérlõ eWeLink mobiltelefon app-pal. Ez egy olyan WiFi-vel felszerelt kapcsoló relé, mellyel zárhatjuk és megszakíthatunk áramköröket, azaz ki/be kapcsolhatjuk a kábelre kötött elektromos készüléket.
A WiFi-s okosrelé a mûködéséhez 5V USB-s vagy 7V-32V AC/DC közötti tápfeszültséget igényel.
A kapcsolt áramkör a relé tápfeszültségétõl független, a relé a COM bemenetre kötött 90-250V/10A váltóáramot vagy 0-30V/10A egyenáramot tud kapcsolni NO vagy NC üzemmódban is. Feszültség nélküli ún. száraz kontaktus kapcsolásra is alkalmas.
Internet-kapcsolattal rendelkezõ iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó App segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk idõzített ki/be kapcsolást is. Az App-ból való távoli elérés lehetõsége megosztható a családtagokkal is.
Átállítható impulzuskapcsolási üzemmódba is, melyben 1 másodperc kapcsolás után megszakítja az áramkört, vagy 1 másodperc megszakítás után újra zárja az áramkört. Ideális megoldást kínál többek között kapuzárak és elektromosan nyitható kapuk vagy PC tápegységek távoli vezérléséhez. 
Motorvezérléshez (ahol két vagy többirányú mozgatás szükséges) is ideális a termék 2 vagy 4 áramkörös verziója, mivel a relé támogatja az úgynevezett interlock üzemmódot, azaz egyik áramkör kapcsolásakor lekapcsolja a többi áramkört. 
 
Terméktulajdonságok:

Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól távolról ki vagy be kapcsolhatja a rá kötött elektromos eszközöket.
Relé tápfeszültség: 5V DC USB vagy 7V-32V AC/DC
Vezérelt áramkör: feszültség-mentes száraz kontaktus vagy 90-250V/10A váltóáramot vagy 0-30V/10A egyenáram
Vezérelt áramkörök száma: 2
Mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a kapcsoló relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt)
Idõzítés – Számos idõzítési funkció elérhetõ: egy konkrét idõpont beállítása, ismétlõdõ idõpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak a távvezérléshez
Készülékcsoportok – Csoportba rendezheti készülékeit, és egy kattintással többet is ki vagy bekapcsolhat
Okoscsoportok – Hõmérséklet, páratartalom vagy más külsõ érzékelõkhöz kapcsolva akár automatikusan is vezérelheti a ki/be kapcsolást
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, valamint IFTTT-hez és Google Nest-hez is.

 
A termék három üzemmódban mûködik: normál kapcsolás, rövid impulzus kapcsolás, illetve reteszelõ (interlock) üzemmód. A három üzemmód között az alaplapon található gomb segítségével lehet váltani.
Két fajta bekötést támogat a termék: a COM+NO bekötésben a relé kapcsolásakor zárja az áramkört, a COM+NC bekötése esetén pedig a relé kapcsolása megszakítja az áramkört.
 

További információ

Tömeg 0,07 kg
Méretek 2,0 × 4,1 × 2,0 cm
0

TETŐ

X