SmartWise RF2 kettõs RF (rádiós) fali kapcsoló

SmartWise RF2 kettõs RF (rádiós) fali kapcsoló

3.470Ft

12 Hónap

Készleten

A SmartWise RF2 egy 2-kapcsolós, RF (azaz rádiós) távirányítóként mûködõ, sötétben flureszkáló gombú fali billenõkapcsoló, mely kompatibilis a Sonoff T1 és Sonoff TX T1, T2, T3 (WiFi-s + RF-es) okos villanykapcsoló-családdal, a Sonoff RF (R2) és Sonoff RF (R3) relékkel, a Sonoff 4CH Pro négycsatornás relével, és a Sonoff Slapher izzófoglalattal is, azaz alkalmas 2 ilyen eszköz vezeték nélküli távvezérlésére is.
A kapcsoló forma tehát egy 433MHz-es RF (azaz rádiófrekvenciás) távirányítót rejt. Ez tehát nem egy önállóan mûködõ kapcsoló, hanem a Sonoff T1 (1C és 2C), valamint a TX sorozat (1C, 2C, 3C) kapcsolóihoz rádiófrekvenciásan, azaz vezeték nélkül kapcsolódó távirányító, ami vezetékezés nélkül telepíthetõ más T1 és TX kapcsolók alternatív vagy keresztváltó kapcsolójaként vagy az említett Sonoff relék vezeték nélküli fali kapcsolójaként, avagy távirányítójaként.
A SmartWise RF1/RF2/RF3 rádiós távirányítós kapcsolók egy CR2032 elemmel mûködnek, mely a kapcsolóknak nem tartozéka.
A kapcsoló a falra csavarral (nem a termék része), vagy a csomagban található (tartozék) öntapadós matricákkal rögzíthetõ. Bekötést, vezetékezést értelemszerûen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más, bekötött RF-vevõs eszközöket. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova felszerelhetõ, akár utólag is.
Mivel a SmartWise T1R üveg elõlapos RF érintõkapcsolónál egyszerûbb, strapabíróbb, mûanyag billenõkapcsolós kivitelû, ezért garázsokba, mûhelyekbe is kifejezetten ajánljuk. A kapcsolón fluoreszkáló csík látható, ami sötétben segíti a kapcsoló megtalálását.
Terméktulajdonságok:

Mûanyag billenkapcsoló, sötétben fluereszkáló csíkkal
Csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthetõ a falra tetszõleges helyen
433 MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a Sonoff T1 és a Sonoff TX kapcsolókat, valamint a Sonoff RF (R2) és (R3) reléket, és a Sonoff 4CH Pro (R2) relét.
Maximum 14 db ilyen RF kapcsoló párosítható egy T1 vagy egy TX kapcsolóval, a Sonoff 4CH Pro relével csak 1 db RF távirányító párosítható, míg a Sonoff RF relé több távirányítóval is mûködtethetõ.

 

További információ

Tömeg 0,05 kg
Méretek 8,5 × 8,5 × 1,5 cm
0

TETŐ

X