SmartWise T1R1B (R2) RF (rádiós) fali kapcsoló (fekete)

SmartWise T1R1B (R2) RF (rádiós) fali kapcsoló (fekete)

4.920Ft

12 hónap

Készleten

SKU: SMW-KAP-T1R1B-R2 Kategóriák: , Brand:

A SmartWise T1R1 egyáramkörös RF (azaz rádiós) érintõs kapcsoló a kifutott Sonoff T1 vezeték nélküli, alternatív / váltókapcsoló utódja kínálatunkban. Érintõ üveg elõlapjának mérete megegyezik vele, megjelenése pedig nagyon hasonlít rá.
Az R2 a 2020-as új modell, mely kinézetében megegyezik a 2019-es modellel, azonban 2 db gombelemmel mûködik, és a gyártó specifikációja szerint elõdjénél tartósabb elem-élettartamot biztosít.
A termék kompatibilis a Sonoff T1 és TX (WiFi-s + RF-es) okos villanykapcsoló-családdal, és megjelenésükkel is harmonizál.
A kapcsoló forma azonban egy 433MHz-es RF (azaz rádiófrekvenciás) távirányítót rejt. Ez tehát nem egy önállóan mûködõ kapcsoló, hanem a Sonoff T1 (1C és 2C), valamint a TX sorozat (1C, 2C, 3C) kapcsolóihoz rádiófrekvenciásan, azaz vezeték nélkül kapcsolódó távirányító, ami vezetékezés nélkül telepíthetõ más T1 és TX kapcsolók alternatív vagy keresztváltó kapcsolóként.
Kompatibilis a Sonoff RF relével és a Sonoff 4CH Pro relével is, a relék távoli fali távkapcsolójaként azok távvezérlésére is alkalmas, így használható az RF vagy 4CH Pro relékre kötött lámpák vagy más elektromos fogyasztó ki/bekapcsolására is. A SmartWise T1R1/T1R2/T1R3 rádiós távirányítós kapcsoló 2 db CR 2032 elemmel mûködik, mely nem a kapcsoló tartozéka.
A kapcsoló a falra csavarral (nem a termék része), vagy a csomagban található (tartozék) öntapadós matricákkal rögzíthetõ. Bekötést, vezetékezést értelemszerûen nem igényel, hiszen rádiós távirányítóként funkcionálva vezérel más, bekötött T1 kapcsolókat. Emiatt nincs a falba besüllyesztett része, a kapcsoló teljesen lapos, és így bárhova felszerelhetõ, akár utólag is.
Terméktulajdonságok:

Érintõkapcsoló – az üvegelõlapon érintõkapcsoló
EU és magyar szabvány szerinti méret: 86x86mm a kapcsoló elõlapja, és 13mm vastag
csavarral vagy a csomagolásban található öntapadós matricával rögzíthetõ a falra tetszõleges helyen
433MHz-es rádióvezérléssel kapcsolja a Sonoff T1 és a Sonoff TX csillárkapcsolót, valamint a Sonoff RF (R2) és (R3) reléket, és a Sonoff 4CH Pro (R2) relét.
Maximum 14 db ilyen RF kapcsoló párosítható egy T1 vagy egy TX kapcsolóval (a Sonoff 4CH Pro relével csak 1 db RF távirányító párosítható, míg a Sonoff RF relé több távirányítóval is mûködtethetõ).

 

További információ

Tömeg 0,112 kg
Méretek 1,3 × 8,6 × 1,3 cm
0

TETŐ

X