Sonoff TH16 Elite (R3) WiFi-s relémodul, kijelzõvel, hõmérõ bemenettel (16A) (THR316D)

Sonoff TH16 Elite (R3) WiFi-s relémodul, kijelzõvel, hõmérõ bemenettel (16A) (THR316D)

7.280Ft

Garancia : 12 hónap

Készleten

SKU: SON-REL-TH16D-R3 Kategóriák: , Brand:

A Sonoff THR316D a Sonoff TH okosrelé-család új 2022 nyarán megjelent R3-as termékverziója, mely elõdjéhez, a Sonoff TH10/TH16-hoz hasonlóan egy WiFi-s, interneten keresztül mobiltelefonról távolról is vezérelhetõ, idõzíthetõ okosrelé. Az új típus viszont már nem csak 230V (max. 16A) kapcsolására képes, hanem feszültségmentes kapcsolásra is alkalmas.
Vezetékes hõmérõ, páratartalom érzékelõ szenzor és talajnedvesség érzékelõ szenzor is kapcsolható hozzá, képes a mért hõmérsékleti / páratartalom / talaj nedvességi adatok alapján automatikusan is kapcsolni. A korábbi R2 verzió jack dugós csatlakozója helyett az R3 verzió már RJ9 csatlakozó-aljzattal van ellátva.
Az Elite verzió LED kijelzõje 5 másodpercenként frissülve a képernyõn is mutatja a mért adatokat. Az R3 verzió újdonsága továbbá, hogy a mért adatokat rögíti is a felhõbe, és az app-ban 6 havi historikus adat visszemenõleges alakulása grafikonon is megtekinthetõ. 

Kompatibilis az alábbi szenzorokkal:

Sonoff SI7021 hõmérséklet és páratartalom szenzor;
Sonoff AM2301 hõmérséklet és páratartalom szenzor;
Sonoff DS18B20 vízállló rúdhõmérõ;
Sonoff MS01 talajnedvesség-érzékelõ.

A szenzorok külön termékek, nem a relé tartozékai.

A WiFi-s relé MANUÁLISAN is ki/bekapcsolható az eWeLink app-ból, és átállítható AUTOMATIKUS üzemmódba is, melyben ki és bekapcsolási hõmérséklet / páratartalom / talajnedvesség értékeket adhatunk meg több napszakhoz / idõszakhoz is. A hõmérséklet alapú automatikus KI/BE kapcsolásnál tizedes fok celsius pontosságú adatot lehet megadni.

Internet-kapcsolattal rendelkezõ iOS (Apple) vagy Android mobiltelefonon futó eWeLinkApp segítségével távolról vezérelhetjük a kapcsolót, és beállíthatunk idõzített ki/be kapcsolást is. Természetesen a készülék rendelkezik fizikai nyomógombos kapcsolóval is. A távoli elérés lehetõsége megosztható a családtagokkal is. Tökéletes megoldás háztartási elektromos eszközök okos vezérlésére, melyeknek nem szükséges állandóan mûködnie, szakaszosan kell ki/be kell kapcsolni (pl. akvárium keringetõ vagy levegõztetõ). Használatával kényelmesen távolról is bekapcsolhatjuk a kívánt készülékeket még mielõtt hazaérnénk, és kényelmesen idõzíthetünk vele kikapcsolást is, hogy energiát és költséget takarítsunk meg.
A relé ideális választás például ventillátorok, elektromos fûtõtestek, elektromos infra fûtések, radiátorok, párásítók, páramentesítõk, légkondícionálók, öntözõrendszerek, üvegházak és akváriumok vezérlésére is. Szenzorral együtt használva, WiFi-s távvezérelhetõségének köszönhetõen megfigyelhetõ távolról más helységek és épületek aktuális hõmérséklete és páratartalom értéke is, és automatikus fûtés és párásító/pártlanító üzemeltetését is el tudja látni a mobiltelefon app-ban megadható ki és bekapcsolási határértékek mentén.
A korábbi TH10/TH16 R2 verzióval ellentétben, mely csak 230V kapcsolására volt képest, az új R3 verzió a mûködéséhez kapott 230V-t is továbbkapcsolja a relé alján található 230V kimenetén, és egyben kapcsolja a relé tetején található feszültségmentes NO/NC kimeneteket is:

Kikapcsolt állapotban a 230V fázis kimeneten értelemszerûen nem kapcsol feszültséget, a feszültségmentes kimeneten pedig a COM-NC bemeneteket kapcsolja össze.
Bekapcsolt állapotban pedig a 230V fázis kimeneten 230V (max. 16A) feszültséget kapcsol, a feszültségmentes kimeneten pedig a COM-NO bemeneteket zárja.  

Bekötési rajzok:

Vezeték keresztmetszetek:

230V bekötési ponton: 1~4mm2 (17~11AWG) 
szárazkontakt NO/NC bemeneten: 0,13~0,5mm2 (26~20AWG)

Terméktulajdonságok:

Magyar nyelvû mobil App – Ingyenes iOS és Android mobil App: eWeLink, magyar nyelven is;
Állapotlekérdezés – A mobil App-ban látszik a relé aktuális állapota (be vagy kikapcsolt);
Adatelõzmények – A mobil App-ban fél évnyi mérési eredmény megjelenik grafikonon;
Távvezérléssel való KI/BE kapcsolás – Bárhol is van, mostantól a mobiltelefon app-ból az interneten át távolról ki vagy be kapcsolhatja a relét (és a rá között eszközöket)

Idõzítés – Számos idõzítési funkció elérhetõ: egy konkrét idõpont beállítása, ismétlõdõ idõpontok beállítása, visszaszámláló / timer, ciklus.
Valós idejû hõmérséklet és páratartalom kijelzés (app-ban és LCD kijelzõn) – SI7021 hõmérséklet és páratartalom érzékelõ hozzákapcsolása esetén
Valós idejû hõmérséklet kijelzés (app-ban és LCD kijelzõn) –  DS18B20 vízálló hõmérõ hozzákapcsolása esetén
Valós idejû talajnedvesség kijelzés (app-ban és LCD kijelzõn) – MS01 talajnedvesség szenzor hozzákapcsolása esetén
Impulzus kapcsolás: beállítható a relé impulzus kapcsolásra is, azaz egy megadott hosszúságú rövid kapcsolásra (pl. jellemzõen 0,5 vagy 1 másodperc)
Megosztható másokkal – Hozzáférést adhat pl. családtagjainak vagy másoknak a távvezérléshez
Csoportok, szobák – csoportokba és szobákba rendezheti Sonoff és SmartWise okoseszközeit az eWeLink app-ban
Okosvezérlés (Scene) – Az Okosvezérlés / Scene eWeLink app funkció segítségével létrehozhat különbözõ Sonoff / SmartWise eszközök közötti feltételes vezérléseket is. Például egy THR316 reléhez kapcsoló hõmérséklet vagy páratartalom érzékelõ adatai alapján kapcsolhat egy Sonoff S26 konnektort;
Kompatibilitás – Hozzákapcsolható hangvezérlés érdekében Amazon Alexa-hoz, Google Assistant-hoz, és Google Nest-hez is
A Sonoff és testvérmárkája, a SmartWise eszközök egymással kompatibilisek, egyaránt az eWeLink gyári app-ot használják.
Az eWeLink app már magyar nyelven is elérhetõ!

További információ

Tömeg 0,15 kg
Méretek 3,1 × 5,4 × 3,1 cm
0

TETŐ

X